PANG

Efficiëntie in Werkplaatsbeheer:
Automatiseer je Agenda met DMS-Gegevens!

Maak gebruik van de kracht van automatisering! Door je eigen gegevens uit het Dealer Management Systeem (DMS) te benutten, kun je de agenda automatisch laten vullen met essentiële informatie. 

 

Wil je jouw werkplaatsagenda naar een hoger niveau tillen?

Optimaliseer je werkplaatsschema door het automatisch invullen met relevante gegevens uit je DMS. Gebruik verkoopdata, keuringsdatums, verjaardagen en laatste onderhoudsdata om je agenda up-to-date te houden. Hierdoor kun je je klanten op tijd informeren over de benodigde acties voor hun voertuig. Efficiëntie ten top!

Het voordeel?

Een up-to-date agenda die niet alleen je werkplaats efficiënter maakt, maar ook de communicatie met je klanten verbetert. Stel je voor dat je op basis van deze gegevens proactief klanten kunt informeren over aankomende onderhoudsbeurten, verjaardagen of speciale aanbiedingen. Een gepersonaliseerde benadering die de klantloyaliteit versterkt en tegelijkertijd de klanttevredenheid verhoogt.

Wil jij ook profiteren van deze slimme aanpak?

Ontdek de mogelijkheden van geautomatiseerde werkplaatsplanning en versterk de relatie met je klanten. Neem vandaag nog de stap naar efficiëntie en klantgerichtheid!

Contacteer ons

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het optimaliseren van je werkplaatsagenda!

+32 475 26 74 91  mail ons